Η Pyramis παρούσα στην 123η Canton Fair και Technomebel 2018!

16/5/2018 -

Η Pyramis, η ελληνική βιομηχανία με τον έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό συμμετείχε τον προηγούμενο μήνα σε 2 σημαντικές εκθέσεις του εξωτερικού.
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Pyramis έδωσε το παρόν στην 123η έκθεση Canton Fair της Κίνας, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 15-19/04. Το stand της εταιρείας επισκέφθηκαν υπάρχοντες αλλά και νέοι πελάτες εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για την ευρεία γκάμα των λύσεων που προσφέρει η εταιρεία μέσα από τις ολοκληρωμένες προτάσεις της σε ανοξείδωτους και γρανιτένιους νεροχύτες αλλά και μπαταρίες κουζίνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την έκθεση της Καντόνας επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 200.000 αγοραστές από 200 και πλέον χώρες.
 
Λίγες μέρες αργότερα, μέσω της θυγατρικής μας, Pyramis Bulgaria, η εταιρεία μας συμμετείχε στην Technomebel 2018, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 24-27/04 στη Σόφια. Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 70τ.μ. είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες μας. Ανάμεσα σε 185 εκθέτες, και 11.000 επισκέπτες, η Pyramis κατάφερε με την ποιότητα και τον σχεδιασμό της να ξεχωρίσει. Ανοξείδωτοι και γρανιτένιοι νεροχύτες, μπαταρίες κουζίνας, φούρνοι, εστίες, απορροφητήρες και μικροσυσκευές Pyramis κέρδισαν τις εντυπώσεις του κοινού, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση και για τον πιο απαιτητικό πελάτη.