Η Pyramis Μεταλλουργία στη “Living Kitchen 2015”!

4/2/2015 -

Για τρίτη συνεχή φορά, η Pyramis συμμετείχε στην μεγάλη κλαδική έκθεση Living Kitchen που έγινε στην Κολωνία της Γερμανίας, από 19 έως 25 Ιανουαρίου του 2015.

Η έκθεση η οποία αποδεικνύεται σε μία από τις σημαντικότερες του κλάδου παγκοσμίως, αποτέλεσε προορισμό για περισσότερους από 146.000 επισκέπτες, προερχόμενους από 138 χώρες του κόσμου, εκ των οποίων πάνω από 100.000 ήταν οι εμπορικοί επισκέπτες και οι επαγγελματίες του χώρου.

Η Pyramis υποδέχτηκε τους πελάτες και  επισκέπτες της σε έναν εντυπωσιακό και μοντέρνο χώρο, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα, καθώς και τις νέες καινοτόμες προτάσεις της για το 2015.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την εντυπωσιακά κομψή νέα σειρά ανοξείδωτων νεροχυτών ‘’Olynthos’’, καθώς και όλα τα νέα μοντέλα της αναγνωρισμένης πλέον σειράς ανοξείδωτων νεροχυτών ‘Athena’’ που αποτελεί την επιτομή της σχεδιαστικής ποιότητας. Επίσης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η νέα σειρά γρανιτένιων νεροχυτών χαρακτηριστικώς λιτής ομορφιάς ‘’Pyragranite Athlos’’. Εξάλλου, τα νέα μοντέλα γρανιτένιων νεροχυτών ‘’Pyragranite Alazia’’ που ολοκληρώνουν την σειρά, σε συνδυασμό με τις υψηλής αισθητικής μπαταρίες κουζίνας, τις εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας, καθώς και τους μοντέρνους σχεδιαστικά απορροφητήρες μαύρου γυαλιού & inox  ‘’Cortilo & Solido’’ ενθουσίασαν τους πελάτες της εταιρίας.