Η PYRAMIS μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο χώρο των MDAs επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τον Όμιλο Gorenje.

1/4/2021 - Πιστή στο όραμά της να καταστεί ένας από τους βασικότερους παίκτες στην αγορά των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια, η PYRAMIS επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία της με τον όμιλο Gorenje. Aπό 1/4/2021, αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των συσκευών Gorenje στην Ελλάδα και την Κύπρο ενώ διατηρεί την αντιπροσωπεία των συσκευών Körting στις αντίστοιχες περιοχές, επεκτείνοντας την και στην Βουλγαρία και Ρουμανία.
 
Οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στο κλάδο των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών το 2017. Σήμερα, μετά από 4 χρόνια επιτυχούς πορείας, η συνεργασία αυτή ενισχύεται και αναπτύσσεται, με την PYRAMIS να ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο  τη θέση της στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών και να εκμεταλλεύεται και να δημιουργεί νέες επιχειρηματικές προοπτικές για ανάπτυξη, τόσο στο άμεσο, όσο και στο μακροπρόθεσμο μέλλον.
 
Η Gorenje, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, με ιστορία 70 χρόνων και εγκαταστάσεις παραγωγής στη Σλοβενία, τη Σερβία και την Τσεχική Δημοκρατία, καθώς και κέντρα ανάπτυξης σε 4 χώρες. Η PYRAMIS, είναι μία ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως, με εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 82 χώρες και 9 θυγατρικές στη Γερμανία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τσεχία, τη Ρωσία  και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.