2/2/2023 - Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας στη χύτρα με το ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε περίπου 2,5 ποτήρια νερό. Κλείνουμε τα καπάκι της χύτρας και μαγειρεύουμε στο επίπεδο 2 για 20 λεπτά. Σβήνουμε την χύτρα και εκτονώνουμε γρήγορα κάτω από κρύο νερό, Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Κλείνουμε και πάλι το καπάκι στο επίπεδο 2 και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά. Σβήνουμε το μάτι και αφήνουμε την χύτρα να εκτονωθεί. Για να «δέσουμε» τη σούπα μας, παίρνουμε μια κουτάλα λαχανικά και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Τα επιστρέφουμε στη χύτρα μας και ανακατεύουμε καλά.