Ακούραστοι,
κοιτάμε πάντα μπροστά

Η Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε. είναι μία ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο. Ξεκίνησε το 1960 ως μία οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως, με ισχυρές στρατηγικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο. 

Το εργοστάσιό της, ένα πραγματικό επίτευγμα για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως. Το 2013 ξεκίνησε η λειτουργία νέας μονάδας γρανιτένιων και συνθετικών νεροχυτών στο Κιλκίς. 

Σήμερα, η Pyramis επαναπροσδιορίζει τον επαγγελματικό της χαρακτήρα, αναβιώνοντας την ποιότητα «Made in Greece», με το νέο της εργοστάσιο στα Οινόφυτα, όπου ενσωματώνει τα υψηλότερα πρότυπα σχεδιασμού και λειτουργικότητας, στις νέες ηλεκτρικές συσκευές, δημιουργώντας απρόσκοπτες εμπειρίες έξυπνου σπιτιού.

Οι αριθμοί μετράνε
60+
Χρόνια Εμπειρίας
550+
Εργαζόμενοι 
5.000+
Σημεία Πώλησης Παγκοσμίως 
9
Θυγατρικές σε Ευρώπη και Ασία 
97%
Το 97% της Παραγωγής Εξάγεται 
85+
Χώρες με Παρουσία PYRAMIS 
1,67εκ.
Νεροχύτες Παράγονται Ετησίως 
20
Στρατηγικές Συνεργασίες Παγκοσμίως 
Το Όραμα μας

Το μέλλον μέσα από τα μάτια μας!

Το Όραμά μας είναι να είμαστε ένας διεθνώς αναγνωρισμένος, ανεξάρτητος, ανταγωνιστικός και κερδοφόρος Όμιλος εταιρειών που θα προσφέρει στους πελάτες του μία ολοκληρωμένη σειρά εξαιρετικά αξιόπιστων και προσιτών προϊόντων, καθώς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, δείχνοντας παράλληλα σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η Αποστολή μας

Η δέσμευσή μας στον άνθρωπο και την κοινωνία!

Η αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε και να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και προσιτές ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, με λειτουργικό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα, καθώς και υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στη ζωή των πελατών μας.

Οι Αξίες μας
01
ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

Η αλήθεια και η ειλικρίνεια διέπουν πάντα τις σχέσεις της εταιρείας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον της.

02
ΠΑΘΟΣ

Η δυνατή θέληση για συνεχή εξέλιξη, η επιμονή στην επίτευξη στόχων, ο οραματισμός ενός καλύτερου μέλλοντος και η πίστη στον άνθρωπο και τις δυνατότητές του.

03
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η υπευθυνότητα και η συνέπεια στην κάθε συνεργασία, η δέσμευση σε κάθε υπόσχεση και η ολοκλήρωση των εργασιών ακόμα και μέσα στα πιο απαιτητικά χρονικά πλαίσια.

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Pyramis
Η Pyramis εξελίχθηκε επιτυχώς από μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, σε ένα διεθνή Όμιλο με 9 θυγατρικές σε κύριες αγορές της Ευρώπης & της Ασίας. 
Ολοκληρωμένες λύσεις για κουζίνα και μπάνιο που εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα και προηγμένο σχεδιασμό.
Τα προϊόντα Pyramis που εξάγονται σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν το 85% του συνολικού κύκλου εργασιών και το 97% της παραγωγής.
Πάνω από 45.000 m² χρησιμοποιούνται για τις εγκαταστάσεις παραγωγής, τις αποθήκες και τα κτήρια διοίκησης.
Η εταιρεία σήμερα απασχολεί πάνω από 550 εργαζόμενους σε 10 χώρες.
Οι επενδύσεις την τελευταία δεκαετία ξεπέρασαν τα 17Μ € ενώ σε αυτά προστίθενται και τα 2 νέα εργοστάσια της κυτιοποιίας και των ηλεκτρικών συσκευών.
Η εταιρεία διαθέτει τις εξής πιστοποιήσεις:  ISO 9001 για την Διαχείριση Ποιότητας, ISO 14001 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση, ISO 45001 για την Διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και ISO 28000 για την Ασφάλεια Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Τόσο στην Ελληνική όσο και στις κύριες Ευρωπαϊκές χώρες, η Pyramis αποτελεί κορυφαία προτίμηση για τον καταναλωτή.
Εδώ και πολλά με σημαντικούς πελάτες από όλο τον κόσμο.