28/12/2022 - Εκτέλεση
Αφαιρούμε το περισσότερο λίπος από τα μοσχαρίσια μάγουλα. Κόβουμε σε μέγεθος μεγάλης μπουκιάς. Ροδίζουμε τα μάγουλα σε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερυ και ανακατεύουμε καλά. Τρίβουμε τον πελτέ στη βάση της κατσαρόλας. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί τελείως. Προσθέτουμε το ζωμό και μυρωδικά. Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε στο επίπεδο 2 για 60 λεπτά. Ανοίγουμε, αλατοπιπερώνουμε και ελέγχουμε το κρέας. Αφήνουμε άλλα 10-15 λεπτά στο επίπεδο 0 ώστε να δέσει η σάλτσα