Δείτε τα προϊόντα

Ψυγειοκαταψύκτες

Οι ψυγειοκαταψύκτες PYRAMIS έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μέγιστη φρεσκάδα και τέλειες συνθήκες συντήρησης. Διατηρούν τη βέλτιστη θερμοκρασία και έτσι το φαγητό σας παραμένει τέλεια κατάσταση, ενώ το σύστημα ψύξης NoFrost Plus αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου και εκμηδενίζει την απόψυξη.

  • Ο σύμμαχος στην κουζίνας σας

    Οι ψυγειοκαταψύκτες PYRAMIS διαθέτουν αντιστρεφόμενη πόρτα που κλείνει απαλά, και ρυθμιζόμενα πόδια για εύκολη τοποθέτηση.

  • Εργονομία στο εσωτερικό

    Οι ψυγειοκαταψύκτες PYRAMIS διαθέτουν ρυθμιζόμενα γυάλινα ράφια για ευκολότερη αποθήκευση τροφίμων και καλύτερη επίβλεψη, φωτισμό led και σωστή κατανομή στην κυκλοφορία κρύου αέρα για γρήγορα.

  • Σεβασμός στο περιβάλλον

    Οι ψυγειοκαταψύκτες PYRAMIS είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά προτυπά τόσο για την εύρυθμη λειτουργία τους όσο και για τον σεβασμό τους στο περιβάλλον. Το ψυκτικό αέριο που χρησιμοποιείται είναι ισοβουτάνιο (R 600a) και δεν περιλαμβάνει βλαβερά χημικά όπως το CFC.

Νέα ενεργειακή ετικέτα

Από τη πρώτη Μαρτίου 2021, έχει τεθεί η νέα έκδοση της ενεργειακής ετικέτας της Ε.Ε. Στη πρώτη φάση, θα αφορά τη κατηγορία των ψυγείων, καταψυκτών, πλυντηρίων ρούχων, πλυντηρίων πιάτων και τηλεοράσεων, ενώ αναμένεται τα επόμενα έτη να επεκταθεί και στις υπόλοιπες κατηγορίες ηλεκτρικών συσκευών. Η αναπροσαρμοσμένη ενεργειακή ετικέτα, αφορά μια πιο απλουστευμένη μορφή κλίμακας από το Α έως το G, καταργώντας την προ υπάρχουσα κλίμακα που περιλάμβανε βαθμολογίες Α+ Α++ ή Α+++. Σκοπός αυτής της αλλαγής, είναι η ευκολότερη πρόσβαση των καταναλωτών σε ενεργειακές πληροφορίες ώστε να μπορούν να ελέγχουν ευκολότερα την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και οι πιο βιώσιμες καταναλωτικές επιλογές. Παράλληλα, ενεργοποιείται η βιομηχανία των ηλεκτρικών συσκευών για την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, λιγότερο ενεργοβόρων και φιλικότερων προς το περιβάλλον. Η νέα ενεργειακή ετικέτα, διαθέτει κωδικό QR, τον οποίο μπορεί να σαρώσει ο καταναλωτής μέσω smartphone και να οδηγηθεί στην πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων (EPREL), όπου μπορεί να βρει πρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με το προϊόν. Με αυτό το τρόπο, ο καταναλωτής θα μπορεί να συγκρίνει προϊόντα ώστε να βρει το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του.