Δείτε τα προϊόντα

Ψυγειοκαταψύκτες

Οι ψυγειοκαταψύκτες PYRAMIS διατηρούν όχι μόνο την φρεσκάδα των τροφίμων σας αλλά και όλα τα θρεπτικά συστατικά τους άθικτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι εξοπλισμένοι με βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που εξασφαλίζουν μέγιστες επιδόσεις χάρη σε έξυπνους ελέγχους θερμοκρασίας και υγρασίας αλλά και ειδικά περιβάλλοντα για διαφορετικά τρόφιμα σε ειδικές θήκες. Διαθέτουν μεγάλες χωρητικότητες, αθόρυβη λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας. Ανακαλύψτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην κουζίνα και στις διατροφικές σας συνήθειες μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τύπων και διαστάσεων.

Νέα ενεργειακή ετικέτα

Από τη πρώτη Μαρτίου 2021, έχει τεθεί η νέα έκδοση της ενεργειακής ετικέτας της Ε.Ε. Στη πρώτη φάση, θα αφορά τη κατηγορία των ψυγείων, καταψυκτών, πλυντηρίων ρούχων, πλυντηρίων πιάτων και τηλεοράσεων, ενώ αναμένεται τα επόμενα έτη να επεκταθεί και στις υπόλοιπες κατηγορίες ηλεκτρικών συσκευών. Η αναπροσαρμοσμένη ενεργειακή ετικέτα, αφορά μια πιο απλουστευμένη μορφή κλίμακας από το Α έως το G, καταργώντας την προ υπάρχουσα κλίμακα που περιλάμβανε βαθμολογίες Α+ Α++ ή Α+++. Σκοπός αυτής της αλλαγής, είναι η ευκολότερη πρόσβαση των καταναλωτών σε ενεργειακές πληροφορίες ώστε να μπορούν να ελέγχουν ευκολότερα την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και οι πιο βιώσιμες καταναλωτικές επιλογές. Παράλληλα, ενεργοποιείται η βιομηχανία των ηλεκτρικών συσκευών για την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, λιγότερο ενεργοβόρων και φιλικότερων προς το περιβάλλον. Η νέα ενεργειακή ετικέτα, διαθέτει κωδικό QR, τον οποίο μπορεί να σαρώσει ο καταναλωτής μέσω smartphone και να οδηγηθεί στην πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων (EPREL), όπου μπορεί να βρει πρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με το προϊόν. Με αυτό το τρόπο, ο καταναλωτής θα μπορεί να συγκρίνει προϊόντα ώστε να βρει το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του.
  • Συρτάρι crisper με ρύθμιση υγρασίας

    Το ευρύχωρο αυτό συρτάρι (μεγαλύτερο από το μέσο σύρτάρι του ανταγωνισμού) ανοίγει και κλείνει πανεύκολα. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο υγρασίας ανάλογα με τον τύπο του φαγητού που διατηρείτε μέσα του.

  • Ράφια και συρτάρια

    Τα γυάλινα ράφια καθαρίζονται πανεύκολα και δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας στο εσωτερικό του ψυγείου, ενώ με τα διάφανα ράφια και συρτάρια έχετε ανα πάσα στιγμή γνώση του περιεχομένου του ψυγείου σας.

  • Συρτάρια κατάψυξης με stop

    Τα μεγάλα συρτάρια της κατάψυξης έχουν σχεδιαστεί για εύκολη χρήση και θα παραμείνουν σε οριζόντια θέση για ασφαλέστερη και πιο άνετη φόρτωση και εκφόρτωση.