Δείτε τα προϊόντα

Ανοξείδωτα Μαγειρικά Σκεύη

Η υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα στην κουζίνα σας! Η διαχρονικότητα προσαρμόζεται στις μοντέρνες απαιτήσεις με Ανοξείδωτα Μαγειρικά Σκεύη με μοναδική ποικιλία μεγεθών για άνεση και αμέτρητες δυνατότητες δημιουργίας. Το προσεγμένο design και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, προσφέρονται απλόχερα σε ότι μπορεί να ζητήσει κανείς στην κουζίνα του!

 • Υλικό

  Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο υλικό 18/10, πάχους 0,7mm για το κυάθιο και 0,6mm για το καπάκι.

 • Βάση

  H τριπλή θερμοσυσσωρευτική βάση με φύλλο αλουμινίου πάχους ,5-6mm και μαγνητική κάψα 3mm από υλικό AISI 430 του σκεύους ζεσταίνεται γρήγορα και διατηρεί τη θερμότητά της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 • Πάτος

  Κλίση πάτου του σκεύους από το εξωτερικό προς το κέντρο, στο ιδανικό επίπεδο 10/1000 για τέλεια εφαρμογή στις εστίες της κουζίνας και μηδέν σκέβρωμα.

Ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων

Τα ανοξείδωτα σκεύη PYRAMIS, σας παρέχουν την ευελιξία και τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε για να θριαμβεύσετε στην κουζίνα. Με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων, τα Μαγειρικά Σκεύη PYRAMIS προσαρμόζονται σε κάθε κουζί- να και εξυπηρετούν κάθε ανάγκη. Χύτρες, μαρμίτες, σοτέζες, γαλατιέρες, ημίχυτρες και τηγάνια συνδυάζονται αρμονικά και σας εξασφαλίζουν το τέλειο γευστικό απότελεσμα.
 • Χερούλια

  Εργονομικά βακελιτικά χερούλια σε κλασσικές γραμμές ή μοντέρνα ανο- ξείδωτα δίνουν χαρακτήρα στα Σκεύη PYRAMIS.

 • Καπάκια

  Ta ειδικά σχεδιασμένα ανοξείδωτα καπάκια επιτρέπουν την καλύτερη κυ- κλοφορία των ατμών μέσα στο σκεύος.

 • Τύποι εστιών

  Κατάλληλα για όλους τους τύπους εστιών: ηλεκτρικές, κεραμικές, γκαζιού και επαγωγικές.