Εστίες

Οι εστίες PYRAMIS προσφέρουν μια πραγματικά βελτιωμένη εμπειρία μαγειρικής. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός τους και οι έξυπνες λειτουργίες τους κάνουν την προετοιμασία γευμάτων πραγματική απόλαυση. Ανακαλύψτε τις σε πληθώρα χρωμάτων, σχεδίων και τύπων.

Προφίλ εστιών

Εστίες χωρίς πλαίσιο, με ανοξείδωτο πλαίσιο ή μπιζουτέ τελείωμα συμβάλλουν στο ύφος και την αισθητική της κουζίνας σας.
 • Τεχνολογία

  H επαγωγική εστία βασίζεται στο φυσικό φαινόμενο της μαγνητικής επαγωγής, δηλαδή, στην μετατροπή της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας σε θερμότητα. Στην επαγωγική εστία τα μαγνητικά κύματα παράγουν θερμότητα κατευθείαν στο μεταλλικό μαγειρικό σκεύος, ενώ η υαλοκεραμική επιφάνεια της εστίας θερμαίνεται ελάχιστα.

 • Ταχύτητα και οικονομία

  Με χρόνο βρασμού που μπορεί να μειωθεί έως και 50% σε σχέση με τις συμβατικές ηλεκτρικές εστίες, εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

 • Ευκολότερο καθάρισμα

  Με την χρήση της επαγωγικής εστίας διασφαλίζετε εύκολο και γρήγορο καθάρισμα, καθώς οι πιτσιλιές από το φαγητό δεν καίγονται πάνω στην επιφάνεια μαγειρέματος και, συνεπώς, είναι πιο εύκολο να αφαιρεθούν.

 • Ζώνη booster

  Επιταχύνει το χρόνο μαγειρέματος εφαρμόζοντας ένα υψηλότερο επίπεδο έντασης για 5 λεπτά.

 • Λειτουργία παύσης

  Η λειτουργία παύσης σταματάει τη λειτουργία της εστίας και συνεχίζει με τις ίδιες ρυθμίσεις όταν ενεργοποιηθεί εκ νέου. Εύκολος χειρισμός της συσκευής για περιπτώσεις που χρειάζεται ξαφνικά να σταματήσει το μαγείρεμα.

 • Κατάλληλα σκεύη

  Οι επαγωγικές εστίες πρέπει να χρησιμοποιούνται με τα κατάλληλα σκεύη μαγειρέματος, τα οποία έχουν μαγνητικό πάτο και φέρουν το κατάλληλο σήμα.