Δείτε τα προϊόντα

Πλυντήρια Πιάτων

Τα πλυντήρια πιάτων PYRAMIS προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σας εξοικονομώντας σας χρόνο. Το εσωτερικό τους είναι λειτουργικά σχεδιασμένο και τα καλάθια είναι εφοδιασμένα με μετακινούμενα στοιχεία που επιτρέπουν την αλλαγή της διάταξής τους για εύκολη φόρτωση ακόμα και μεγαλύτερων αντικειμένων.

  • Σύστημα aqua stop

    Το σύστημα προστασίας διαρροών εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του πλυντηρίου καθώς σε περίπτωση διαρροής ή υπερχείλισης, διακόπτει αυτόματα την παροχή νερού, ενώ η αντλία αδειάζει όσο νερό έχει απομείνει στον κάδο. Έτσι μπορείτε να αφήσετε το πλυντήριο να λειτουργεί ακόμα και όταν λείπετε ή κοιμάστε.

  • Ευελιξία

    Το πλυντήρια πιάτων PYRAMIS προσαρμόζονται αυτόματα στη χρήση διάφορων τύπων απορρυπαντικού: υγρού, σκόνης, ταμπλέτας 3 σε 1, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξετε κάποια ειδική λειτουργία. Επιπλέον, το κάτω καλάθι διαθέτει κινητά στοιχεία και προσαρμόσιμη διάταξη για εύκολη φόρτωση. Έτσι, προσαρμόζονται εύκολα στις δικές σας ανάγκες εξασφαλίζοντας το τέλειο αποτέλεσμα πλύσης και στεγνώματος.

  • Ευκολία στη χρήση

    Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε ο χειρισμός να γίνεται όσο το δυνατόν πιο εύκολος και λειτουργικός. Τα πολλαπλά προγράμματα και ο ηλεκτρονικός προγραμματισμός λειτουργίας καλύπτουν απόλυτα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες εξοικονομώντας ενέργεια, κόπο και χρόνο.

Νέα ενεργειακή ετικέτα

Από τη πρώτη Μαρτίου 2021, έχει τεθεί η νέα έκδοση της ενεργειακής ετικέτας της Ε.Ε. Στη πρώτη φάση, θα αφορά τη κατηγορία των ψυγείων, καταψυκτών, πλυντηρίων ρούχων, πλυντηρίων πιάτων και τηλεοράσεων, ενώ αναμένεται τα επόμενα έτη να επεκταθεί και στις υπόλοιπες κατηγορίες ηλεκτρικών συσκευών. Η αναπροσαρμοσμένη ενεργειακή ετικέτα, αφορά μια πιο απλουστευμένη μορφή κλίμακας από το Α έως το G, καταργώντας την προ υπάρχουσα κλίμακα που περιλάμβανε βαθμολογίες Α+ Α++ ή Α+++. Σκοπός αυτής της αλλαγής, είναι η ευκολότερη πρόσβαση των καταναλωτών σε ενεργειακές πληροφορίες ώστε να μπορούν να ελέγχουν ευκολότερα την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και οι πιο βιώσιμες καταναλωτικές επιλογές. Παράλληλα, ενεργοποιείται η βιομηχανία των ηλεκτρικών συσκευών για την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, λιγότερο ενεργοβόρων και φιλικότερων προς το περιβάλλον. Η νέα ενεργειακή ετικέτα, διαθέτει κωδικό QR, τον οποίο μπορεί να σαρώσει ο καταναλωτής μέσω smartphone και να οδηγηθεί στην πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων (EPREL), όπου μπορεί να βρει πρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με το προϊόν. Με αυτό το τρόπο, ο καταναλωτής θα μπορεί να συγκρίνει προϊόντα ώστε να βρει το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του.