Δείτε τα προϊόντα

Ανοξείδωτη επιφάνεια

Οι ανοξείδωτοι νεροχύτες PYRAMIS είναι κατασκευασμένοι, αποκλειστικά και μόνο, από άριστης ποιότητας ατσάλι (CrNi 18/10), τύπου AISI 304 που είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή σε ισχυρά οξέα όπως το νιτρικό οξύ, σε αλκαλικά διαλύματα καθώς και σε διαλύματα οργανικών και ανόργανων αλάτων, ώστε ο νεροχύτης να παραμένει αναλλοίωτος για μια ζωή. Βρείτε τους ανοξείδωτους νεροχύτες PYRAMIS σε τέσσερα διαφορετικά φινιρίσματα: Γυαλιμένος, Σατινέ, Βουρτισμένο και Σαγρέ. Παράλληλα, με τις νέες επιφάνειες COLORA, η PYRAMIS συστήνει ένα ανοξείδωτο υλικό με ειδική επεξεργασία PVD σε 3 μοντέρνα χρώματα: Gun Metal, Copper και Gold.

 • Ασφάλεια

  Οι νεροχύτες PYRAMIS διαθέτουν οπές υπερχείλισης που εξασφαλίζουν την ασφαλή χρήση, αποτρέποντας το ξεχείλισμα σε περίπτωση φραγμένης εκροής.

 • Βαλβίδες εκροής

  Η διάμετρος της οπής στη γούρνα καθορίζει τον τύπο της βαλβίδας. Βρείτε τους ανοξείδωτους νεροχύτες PYRAMIS με βαλβίδα 60mm, 92mm ή και τετράγωνη, ανάλογα πάντα με το μοντέλο.

 • Ταινία στεγανοποίησης

  Για ευκολότερη εγκατάσταση, όλοι οι ένθετοι ανοξείδωτοι νεροχύτες PYRAMIS παρέχονται με προεγκατεστημένη ταινία στεγανοποίησης από πολυουρεθάνη (EASY FIX).

 • Εγκατάσταση

  Η συσκευασία των νεροχυτών PYRAMIS διαθέτει τα υλικά και τις οδηγίες που χρειάζεστε για την ορθή τοποθέτησή του στην κουζίνα σας.

 • Ευελιξία τοποθέτησης

  Οι νεροχύτες PYRAMIS που διαθέτουν μαξιλάρι αποστράγγισης είναι αντιστρεφόμενοι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον προσανατολισμό τους, ανάλογα με τις ανάγκες και τον σχεδιασμό της κουζίνα σας.

 • Αξεσουάρ

  Ανοξείδωτα καλάθια, ξύλινες και γυάλινες επιφάνειες κοπής, σαπουνοδιανομείς και ανοξείδωτα στραγγιστήρια θα διεκολύνουν τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα.

Ευελιξία στο σχεδιασμό

Οι νεροχύτες PYRAMIS, προσφέρονται σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων και τύπων. Επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλες ή μικρές γούρνες, μονές ή διπλές, με ή χωρίς χώρο αποστράγγισης, με κάθετες γραμμές ή στρογγυλεμένες προσεγγίσεις, το νεροχύτη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και ταιριάζει αρμονικά στο χώρο σας.

 • Ένθετοι

  Η περίμετρος του νεροχύτη μετά την εγκατάσταση εμφανίζεται πάνω στην επιφάνεια του πάγκου.

 • Υποκαθήμενοι

  Η περίμετρος του νεροχύτη καλύπτεται και στηρίζεται κάτω από τον πάγκο.

 • Ισόπεδοι

  Περιμετρικά της οπής στον πάγκο, γίνεται μία ιδιαίτερη διαμόρφωση, ώστε μετά την εγκατάσταση η περίμετρος του νεροχύτη να είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με τον πάγκο.

 • Επικαθήμενοι

  Ο νεροχύτης επεξεργάζεται με τρόπο ώστε οι 4 πλευρές του περιμετρικά να διπλώνουν προς τα κάτω. Τοποθετείται απ’ευθείας πάνω στα ντουλάπια και έρχεται στο ίδιο επίπεδο με τον πάγκο, που βρίσκεται δίπλα.