Φούρνοι

Όμορφες στιγμές, αξέχαστες γεύσεις, αγαπημένες μυρωδιές… οι φούρνοι PYRAMIS υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες στην κουζίνα καθημερινά. Μαγειρέψτε μόνοι σας ή με τους αγαπημένους σας και απολαύστε τέλειο γευστικό αποτέλεσμα, χωρίς κόπο και σε ελάχιστο χρόνο. Οι έξυπνες λειτουργίες και η εξαιρετική ποιότητα σε συνδυασμό με τον λειτουργικό σχεδιασμό, το εγγυώνται!

 • Soft close

  Νέοι, ειδικά σχεδιασμένοι μεντεσέδες, κλείνουν μαλακά και ήσυχα την πόρτα του φούρνου με ένα απαλό άγγιγμα, μηδενίζοντας τους κραδασμούς και τον θόρυβο.

 • Easy to clean

  Το εσωτερικό εμαγιέ του φούρνου PYRAMIS, από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ισχυρό υλικό παρέχει πρόσθετη μόνωση, ενώ δεν απορροφά τα λίπη και τα υπολείμματα φαγητών, με αποτέλεσμα αυτά να καθαρίζονται εύκολα και χωρίς κόπο.

 • Anti-spot

  H εξωτερική επικάλυψη των ανοξείδωτων επιφανειών αποτρέπει την εμφάνιση σημαδιών από την καθημερινή χρήση, διατηρώντας τις καθαρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 • Σύστημα ψύξης

  ο σύστημα εξαερισμού ψύχει αποτελεσματικά όλο τον φούρνο διατηρώντας την κατάλληλη θερμοκρασία τόσο περιμετρικά του φούρνου (ντουλάπια), όσο και στο μπροστινό μέρος (πόρτα), εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και απόδοση.

 • Νέα χερούλια

  Υψηλή αισθητική, ανθεκτικότητα και εργονομικός σχεδιασμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά από τα νέα χερούλια των φούρνων PYRAMIS.

 • Ψηφιακός προγραμματισμός

  Κάνει το ψήσιμο στο φούρνο πανεύκολο ακόμα και για τους αρχάριους. Οι παράμετροι του μαγειρέματος (έναρξη, θερμοκρασία, τύπος φαγητού, σβήσιμο) μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα εξασφαλίζοντας ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

Έλεγχος συσκευής

Οι φούρνοι PYRAMIS διαθέτουν προηγμένα συστήματα ελέγχου με πλήκτρα αφής και κομβία. Με εργονομικό σχεδιασμό και εύκολο χειρισμό κάνουν τη λειτουργία του φούρνου πανεύκολη και αποτελεσματική.
 • Βαθύ ταψί

  Όλοι οι φούρνοι διαθέτουν βαθύ ταψί για μεγαλύτερη ευκολία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες κάθε νοικοκυριού.

 • Τηλεσκοπικοί οδηγοί

  Το ψήσιμο και η επίβλεψή του φαγητού γίνονται πιο εύκολα και ασφαλή με τη χρήση τους. Το ταψί βγαίνει απλά με το τράβηγμα ενός χεριού δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο του ψησίματος.

 • Πλαϊνές ράγες

  Διευκολύνουν τη διαχείριση του ταψιού μέσα στο φούρνο και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της εμαγιέ επίστρωσης προστατεύοντας την από γδαρσίματα.

 • Διπλό αποσπώμενο κρύσταλλο

  Το σύστημα εξαερισμού ψύχει αποτελεσματικά όλο τον φούρνο διατηρώντας την κατάλληλη θερμοκρασία τόσο περιμετρικά του φούρνου (ντουλάπια), όσο και στο μπροστινό μέρος (πόρτα), εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και απόδοση.

 • Φούρνοι μικροκυμάτων

  Οι φούρνοι μικροκυμάτων PYRAMIS αποτελούν την έξυπνη λύση για κάθε κουζίνα. Με μεγάλη χωρητικότητα και αυτόματες λειτουργίες παρέχουν, χωρίς κόπο, εξαιρετικά αποτελέσματα είτε για να φτιάξετε τον καφέ σας, να ξεπαγώσετε το μεσημεριανό σας ή να ψήσετε το βραδινό σας.

 • Ενεργειακή κλάση

  Οι φούρνοι PYRAMIS, κατατάσσονται στην ενεργειακή κλάση Α σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διατηρώντας την κατανάλωση ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα για οικονομία & σεβασμό στο περιβάλλον.