Φούρνοι

Οι φούρνοι PYRAMIS έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το μαγείρεμα όσο το δυνατόν πιο εύκολο και γρήγορο, προκειμένου να έχετε περισσότερο χρόνο για να αφιερώσετε σε ότι αγαπάτε περισσότερο. Μαγειρέψτε χωρίς συμβιβασμούς και απολαύστε ένα γευστικό αποτέλεσμα. Οι έξυπνες λειτουργίες των φούρνων PYRAMIS θα ανταποκριθούν άψογα σε οποιαδήποτε μαγειρική πρόκληση. Διατίθενται σε διάφορους συνδυασμούς λειτουργιών και στυλ, με μεγάλη χωρητικότητα 78lt, βαθύ ταψί 8εκ. και συνδυασμούς διαφόρων αξεσουάρ. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και ξετυλίξτε ελεύθερα την δημιουργηκότητά σας στη κουζίνα, τα αποτελέσματα σίγουρα θα σας καταπλήξουν!

 • Πόρτα soft close

  Ειδικά σχεδιασμένοι μεντεσέδες, κλείνουν μαλακά και ήσυχα την πόρτα του φούρνου με ένα απαλό άγγιγμα, μηδενίζοντας τους κραδασμούς και τον θόρυβο.

 • Kρύσταλλο πόρτας

  Το κρύσταλλο της πόρτας αποσπάται εύκολα ενώ διαθέτει επικάλυψη easy to clean και το καθάρισμα μεταξύ των κρυστάλλων γίνεται παιχνιδάκι!

 • Εasy to clean

  Ειδική επικάλυψη που δεν απορροφά τα λίπη και τα υπολλείμματα φαγητών, με αποτέλεσμα αυτά να καθαρίζονται εύκολα και χωρίς κόπο.

 • Πλαϊνές ράγες

  Κάνουν το μαγείρεμα ευκολότερο και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της εμαγιέ επίστρωσης προστατεύοντας την απο γδαρσίματα. Αποσπώνται πανεύκολα για τον καθαρισμό του φούρνου.

 • Τηλεσκοπικοί οδηγοί

  Επιβλέψτε με ευκολία τη διαδικασία του μαγειρέματος με τη χρήση των τηλεσκοπικών οδηγών. Μπορείτε να τους αφαιρέσετε και να τους επανατοποθετήσετε πανεύκολα σε όποιο επίπεδο θέλετε.

 • Βαθύ Ταψί - 8cm

  Το μεγάλο και βαθύ ταψί - 8εκ. καλύπτει άνετα τις καθημερινές ανάγκες για μεγάλες ποσότητες φαγητού, χωρίς να λερώνει το εσωτερικό του φούρνου με πιτσιλιές. Καθαρίζεται πανεύκολα ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων.

 • Χερούλια

  Υψηλή αισθητική, ανθεκτικότητα και εργονομικός σχεδιασμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά από τα νέα χερούλια των φούρνων PYRAMIS.

 • Ταυτόχρονο ψήσιμο!

  Η μεγάλη χωρητικότητα του φούρνου - 78lt και τα πολλά ταψιά επιτρέπουν το ταυτόχρονο ψήσιμο διαφορετικών φαγητών, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να αναμειχθούν οι οσμές και οι γέυσεις αυτών που μαγειρεύετε.

 • Defrost

  Για γρήγορο και ομοιόμορφο ξεπάγωμα των τροφών χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους, απλά τοποθετήστε τες στη μέση του φούρνου επάνω στη σχάρα, ενώ κάτω από τη σχάρα τοποθετήστε ένα ταψί για τα υγρά που θα προκύψουν κατά το ξεπάγωμα.

 • 3D Cooking - AirFry

  Η λειτουργία αυτή εξασφαλίζει τραγανό και καλοψημένο γεύμα χωρίς περιττά λίπη. Η ταυτόχρονη λειτουργία πάνω-κάτω αντίστασης, γκριλ και ζεστού αέρα εξασφαλίζει ομοιγενή διάχυση της θερμότητας, 20% εξοικονόμηση στο χρόνο μαγειρέματος και 25% εξοικονόμηση στο χρόνο προθέρμανσης.

 • Μεγάλη αντίσταση grill

  Αποτελεσματικότερο ψήσιμο με βέλτιστη κατανομή της θερμότητας. Τέλειο μαγείρεμα κάθε φορά, έτσι ώστε το φαγητό να είναι τραγανό στο εξωτερικό και ζουμερό στο εσωτερικό, γρηγορα και ξεκούραστα.

 • Αυτόματα προγράμματα

  Με τα αυτόματα προγράμματα οι παράμετροι του μαγειρέματος μπορούν να ρυθμίστούν πλέον εύκολα. Ξεκινήστε το μαγείρεμα απλά προσθέτοντας το βάρος και τον τύπο του φαγητού και πατώντας την "έναρξη".

Μαγείρεμα Ατμού

Το μαγείρεμα με τη βοήθεια ατμού είναι ένας φυσικός, υγιεινός τρόπος διατήρησης των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών των τροφών. Με το μαγείρεμα με τη βοήθεια ατμού το φαγητό διατηρείται ζουμερό στο εσωτερικό του και τραγανό απέξω.

Ο φούρνος ατμού PYRAMIS, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε μια τεράστια ποικιλία διαφορετικών φαγητών πιο επιδέξια και πολύ πιο γρήγορα από τον κλασικό φούρνο. Η υγρασία του ατμού επιτρέπει στις τροφές να διατηρήσουν την γεύση και τα υγρά τους εσωτερικά ενώ εξωτερικά σχηματίζουν μια εξαιρετική κρούστα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε νερό στην ειδική δεξαμενή νερού και να επιλέξετε το ειδικό πρόγραμμα. Το φαγητό σας θα είναι πιο υγιεινό, πιο ελαφρύ και πιο νόστιμο!
 • Κλείδωμα ασφαλείας

  Με το κλείδωμα ασφαλείας είναι αδύνατο να αλλάξουν οι παράμετροι μαγειρέματος από τον πίνακα ελέγχου αφής, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του φούρνου σας χωρίς τον κίνδυνο παρέμβασης μικρών παιδιών.

 • Active Cool

  Εγγυάται χαμηλές θερμοκρασίες στην εξωτερική επιφάνει του φούρνου κατά τη λειτουργία του ακόμα και κατά τη πυρόλυση με ενδεικτικές θερμοκρασίες: Γυαλί: 45°C + θερμοκρασία δωματίου και μέταλλο: 35°C + θερμοκρασία δωματίου

 • Σύστημα Ψύξης

  Το σύστημα εξαερισμού ψύχει αποτελεσματικά όλο τον φούρνο διατηρώντας την κατάλληλη θερμοκρασία τόσο περιμετρικά του φούρνου (ντουλάπια), όσο και το μπροστινό μέρος (πόρτα), εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και απόδοση.

 • Vap Clean

  Τοποθετείστε ένα ποτήρι νερό στην ειδική κοιλότητα στη βάση του φούρνου (αν υπάρχει) ή στο ταψί που θα τοποθετήσετε στο κάτω μέρος του φούρνου και ενεργοποιείστε τη λειτουργία VapClean. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα κάτω αντίσταση με αέρα για 30 λεπτά στους 80°C.

 • Vap Clean+ (φούρνος ατμού)

  Προσθέστε 300ml νερό στη δεξαμενή νερού και ενεργοποιείστε το VapClean+. Ο ατμός θα μαλακώσει τους αποξηραμένους λεκέδες των τροφών και για την απομάκρυνση τους από το εσωτερικό του φούρνου θα χρειαστεί μόνο το σκούπισμα με ένα μαλακό πανί.

 • Πυρόλυση

  Κατά τη διάρκεια του πυρολυτικού καθαρισμού ο φούρνος θερμαίνεται στου 450°C για περίπου 1 ώρα, ενώ η πόρτα είναι κλειδωμένη για λόγους ασφαλείας. Σε αυτή τη θερμοκρασία, τα υπολείμματα από το φαγητό μετατρέπονται σε ένα λεπτό στρώμα στάχτης που μπορεί απλά να σκουπιστεί με ένα υγρό πανί.