Δείτε τα προϊόντα

Υλικό - χρώματα

Οι νεροχύτες Pyragranite αποτελούνται από 80% κρυστάλλους φυσικού γρανίτη (silica), ενώ το υπόλοιπο 20% του μείγματος αποτελείται από ρητίνες και άλλες ουσίες που βοηθούν στη σύνδεση των κρυστάλλων. Βρείτε τους νεροχύτες Pyragranite της PYRAMIS σε έξι διαφορετικά χρώματα: Snow, Graphite Carbon, Dark Beige, Ivory, Iron Grey & Industrial Grey.

 • Αξεσουάρ

  Ανοξείδωτα καλάθια, ξύλινες και γυάλινες επιφάνειες κοπής, σαπουνοδιανομείς και ανοξείδωτα στραγγιστήρια θα διεκολύνουν τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα.

 • Ασφάλεια

  Οι νεροχύτες Pyragranite διαθέτουν οπές υπερχείλισης που εξασφαλίζουν την ασφαλή χρήση, αποτρέποντας το ξεχείλισμα σε περίπτωση φραγμένης εκροής.

 • Επιφάνεια

  Η επιφάνεια των Pyragranite είναι ομοιογενής και χωρίς πόρους εξασφαλίζοντας τη μη συσσώρευση των βακτηρίων που προκαλούν μούχλα, λεκέδες και άσχημες οσμές στον νεροχύτη σας.

 • Ιδιότητες

  Οι νεροχύτες Pyragranite δεν αποχρωματίζονται ακόμη κι αν έρθουν σε επαφή με χημικά καθαριστικά προϊόντα κουζίνας. Εχουν υψηλή αντοχή στη θερμότητα (200°C), αντοχή σε κρούση και υψηλή σκληρότητα.

 • Ευελιξία τοποθέτησης

  Οι νεροχύτες Pyragranite που διαθέτουν μαξιλάρι αποστράγγισης είναι αντιστρεφόμενοι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον προσανατολισμό του, ανάλογα με τις ανάγκες και τον σχεδιασμό της κουζίνα σας.

 • Πιστοποιήσεις

  Οι διαδικασίες ποιοτικού έλεγχου που πραγματοποιούνται από την PYRAMIS εγγυώνται πως οι νεροχύτες πληρούν τα πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας που αφορούν στην ανθεκτικότητα και υγιεινή.

Ευελιξία στο σχεδιασμό

Οι νεροχύτες PYRAMIS, προσφέρονται σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων και τύπων. Επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλες ή μικρές γούρνες, μονές ή διπλές, με ή χωρίς χώρο αποστράγγισης, με κάθετες γραμμές ή στρογγυλεμένες προσεγγίσεις, το νεροχύτη που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και ταιριάζει αρμονικά στο χώρο σας.