Μπαταρίες Μπάνιου

Δείτε τα προϊόντα

Μπαταρίες Μπάνιου

Οι μπαταρίες Μπάνιου PYRAMIS διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα σχημάτων και στυλ, ταιριάζουν σε ό,τι στυλ έχετε κατά νου. Προσθέστε την τελική πινελιά στο μπάνιο σας με κομψές βρύσες από αυτή τη συλλογή. H γκάμα Pyramis περιλαμβάνει πολλά σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι. Είτε ψάχνετε για μια μπαταρία νιπτήρα είτε για ένα σετ μπαταριών μπάνιου, μπορείτε να βρείτε στη γκάμα μας, ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

 • Μηχανισμός

  Μηχανισμοί της, κορυφαίας στο χώρο, εταιρείας Kerox, πιστοποιημένοι κατά ACS με κεραμικούς δίσκους, και αντοχή ως 500.000 χρήσεις (ASME A II2 I8 IM, EN 817). Νέος τύπος μηχανισμού που βελτιστοποιεί την κατανάλωση, μειώνει την σπατάλη νερού ενώ ταυτόχρονα ελαττώνει σημαντικά και τον θόρυβο (Sound Free).

 • Φίλτρο

  Φίλτρο Air Force με ρυθμιστή ροής για ανάμειξη νερού και αέρα και μέγιστη εξοικονόμηση νερού έως 30% με παράλληλη καλύτερη απόδοση ροής (WRAS certified).

 • Παροχές νερού - εξαρτήματα

  Φιλικά προς το περιβάλλον εξαρτήματα, κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά που δεν αλλοιώνουν τη γεύση και την οσμή του νερού, με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και πιστοποιημένα κατά τα διεθνή πρότυπα ποιότητος NSF, KTW, DVGW (Scent Free, Taste Free).

Συνδυασμοί με έμπνευση

Το χρωμέ είναι μακράν το πιο κοινό φινίρισμα στην κατηγορία μπαταριών μπάνιου και δεν αποτελεί έκπληξη πως υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Ωστόσο, έχουμε επίσης μπαταρίες σε μαύρο φινίρισμα που μπορούν να αναβαθμίσουν το στυλ του μπάνιου σας όποιο και αν είναι.
 • Πιστοποιημένες πρώτες ύλες

  Κράμα ορείχαλκου με ποιότητα και σύνθεση απολύτως σύμφωνη με τις προδιαγραφές όλων των διεθνών προτύπων ασφαλείας, και χαμηλά επίπεδα μολύβδου, όπως ορίζουν οι αυστηρότερες ευρωπαϊκές οδηγίες EN 1982:2000, EN 12165:99 και EN 12164:01 (Lead Approved).

 • Επιμετάλλωση - Pure Water Process

  Καινοτόμα και πρωτοποριακή μέθοδος γαλβανισμού που εμποδίζει τη διήθηση τοξικών μετάλλων, όπως τον μόλυβδο και το νικέλιο, στο πόσιμο νερό με την διαδικασία Pure Water Process (ΕΝ 248).

 • Βαφή - επιχρωμίωση

  Χρήση εποξικής βαφής με πάχος μικρότερο των 20 micron και αντοχή σε τεστ ψεκασμού με σπρέι αλατιού πάνω από 300 ώρες.