Δείτε τα προϊόντα

Απορροφητήρες

Οι απορροφητήρες PYRAMIS εγγυώνται ένα χώρο ελεύθερο από οσμές και ατμούς. Δουλεύουν αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά και κρατούν μόνο το άρωμα του φαγητού σας στο πιάτο σας και όχι σε όλο το σπίτι σας.

 • Έλεγχος συσκευής

  Πλήκτρα αφής, πατητά κουμπιά, ηλεκτρονικοί και συρόμενοι διακόπτες, εξασφαλίζουν εύκολη χρήση και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

 • Φίλτρα άνθρακα

  Δεσμεύουν τα μόρια και τις ουσίες του απορροφημένου αέρα πριν τον αφήσουν και πάλι στο χώρο. Δεν μπορούν να πλυθούν ή να επισκευαστούν παρά μόνο να αντικατασταθούν. Ο κορεσμός τους εξαρτάται από την συχνότητα χρήσης και τον τρόπο μαγειρέματο.

 • Μεταλλικά φίλτρα

  Προστατεύουν το εσωτερικό μέρος του απορροφητήρα, εμποδίζοντας το απορροφημένο λίπος να βλάψει τα ηλεκτρικά του μέρη και αναβαθμίζουν την αισθητική του απορροφητήρα. Αφαιρούνται πανεύκολα και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

 • Φωτισμός

  Χρησιμοποιώντας λαμπτήρες LED εξασφαλίζεται σταθερή ροή φωτισμού, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Υλικό

  Οι απορροφητήρες PYRAMIS προσφέρονται σε μία πληθώρα υλικών, χρωμάτων και συνδυασμών ώστε να ταιριάζουν στο στυλ και τις αναγκες της κουζίνας σας. Γυάλινες, ανοξείδωτες ή βαμμένες επιφάνειες είναι μόνο κάποιες από τις λύσεις και τους συνδυασμούς που σας προσφέρουμε για να διαλέξετε.

Σωστή τοποθέτηση για μέγιστη απόδοση
Γνωρίζατε ότι αν ο απορροφητήρας τοποθετηθεί με αγωγό εξαγωγής άνω των 6 μέτρων και 3 γωνίες 90° μειώνεται η απόδοσή του κατά 50%; Ακολουθώντας τις απλές αυτές συμβουλές εξασφαλίζετε την μέγιστη απόδοσή του τοποθετώντας τον σωστά!
 • Ο απορροφητήρας που σας ταιριάζει

  Υπολογίστε τον όγκο της κουζίνας σας σε κυβικά μέτρα και πολλαπλασιάστε τον με το 12 (ένας αποτελεσματικός απορροφητήρας πρέπει να αλλάζει τον αέρα της κουζίνας 12 φορές την ώρα). Για παράδειγμα, ο κατάλληλος απορροφητήρας σε μία κουζίνα διαστάσεων 6 x 3 x 2,5m και όγκου 45m³ θα πρέπει να έχει ελάχιστη απορροφητικότητα 540m³ /h (12 x 45m³ = 540m³).

 • Χαμηλά επίπεδα θορύβου

  Οι απορροφητήρες PYRAMIS κρατούν τα επίπεδα θορύβου χαμηλά, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες στο χώρο του σπιτιού σας. Ο θόρυβος μετριέται σε dΒ και οι απορροφητήρες PYRAMIS σε κατάσταση λειτουργίας είναι στα όρια θορύβου ενός «γραφείου».

 • Λειτουργία απορροφητήρα

  A. Εξαγωγής Αέρα: Τα μεταλλικά φίλτρα δεσμεύουν το λίπος και διοχετεύουν τον φιλτραρισμένο αέρα εκτός χώρου μέσω του αγωγού εξαγωγής. B. Ανακύκλωσης Αέρα: Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα φιλτράρουν τον αέρα δεσμεύοντας ανεπιθύμητες ουσίες και οσμές και διοχετεύουν τον καθαρό αέρα πισώ στον χώρο.