Είδη Υγιεινής

Δείτε τα προϊόντα

Είδη Υγιεινής

Δημιουργήστε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και προσιτής πολυτέλειας μέσα από την μεγάλη ποικιλία ειδών υγιεινής PYRAMIS, για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο σας. Κομψές λεκάνης υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας με άριστο σχεδιασμό και αισθητική καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Ανακαλύψτε τη γκάμα νιπτήρων PYRAMIS σύγχρονου design με μοντέρνες γραμμές και καινοτομία χώρων, σε μεγάλο εύρος διαστάσεων και σχεδίων, προσδίδοντας μια υψηλής αίσθησης κομψότητα στο μπάνιο σας.

Τεχνολογία rimless

Καινοτομία σχεδιασμού λεκάνης με τεχνολογία rimless. Η πρωτοποριακή τεχνολογία rimless, προσφέρει μέγιστη εξάλειψη των σημείων της λεκάνης που αποτελούν κύριες εστίες βακτηριών και κάνει το καθάρισμα της λεκάνης πολύ εύκολο. Η δίνη που δημιουργείται κατά την έκλυση της λεκάνης, εξασφαλίζει αποτελεσματική υγιεινή με ελάχιστο θόρυβο, ελαχιστοποιώντας τη σπατάλη νερού, δίνοντάς σας μια ανώτερη εμπειρία στο μπάνιο.
 • Νιπτήρες επικαθήμενοι

  Οι πιο δημοφιλείς νιπτήρες καθώς η εγκατάστασή τους μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Είναι ιδιαίτερα κομψοί, με δυνατότητα τοποθέτησης μπαταρίας τόσο στον νιπτήρα όσο και στον πάγκο.

 • Νιπτήρες κρεμαστοί

  Τοποθετούνται επιτοίχια με βίδες στερέωσης, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στο μπάνιο σας και αποτελώντας ιδανική λύση για μικρό χώρο δίνοντας μεγαλύτερη άνεση.

 • Νιπτήρες υποκαθήμενοι

  Τοποθετούνται στο κάτω μέρος του πάγκου, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα αισθητική στον χώρο. Πολύ εύκολοι στο καθάρισμα λόγω της απουσίας περιμετρικού χείλους, δίνοντας παράλληλα μεγάλο ωφέλιμο χώρο χρήσης.

 • Νιπτήρες με κολώνα

  Κρεμαστοί νιπτήρες με κολώνα, ιδανικοί για να ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο. Δημιουργούν την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου, εκμεταλλεύοντας παράλληλα τους χώρους στο δάπεδο για επιπλέον αποθήκευση.

 • Νιπτήρες ένθετοι

  Tοποθετούνται μέσα στον πάγκο, προεξέχοντας μόνο το χείλος περιμετρικά. Διατίθενται με ή χωρίς οπή και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του πάγκου. Επιτρέπουν την πλήρη αξιοποίηση των χώρων τριγύρω, ενισχύοντας την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητά τους.