Μπαταρίες Κουζίνας

Δείτε τα προϊόντα

Μπαταρίες Κουζίνας

Απλές, καθαρές γραμμές, γεωμετρικά σχήματα ή ομαλές καμπύλες. Χρωμέ, ανοξείδωτο ή γρανιτένιο φινίρισμα. Λειτουργικότητα, ασφάλεια, εγγυημένη ποιότητα και υψηλή αισθητική. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας από μια μπαταρία κουζίνας, στην Pyramis έχουμε την κατάλληλη! Οι μπαταρίες PYRAMIS σχεδιάζονται με γνώμονα το λειτουργικό design και κατασκευάζονται με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και σωστή κατεργασία για μέγιστη ποιότητα και ασφάλεια νερού. Επιλέξετε την κατάλληλη μπαταρία για εσάς μέσα από μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

 • Μηχανισμός

  Μηχανισμοί της, κορυφαίας στο χώρο, εταιρείας Kerox, πιστοποιημένοι κατά ACS με κεραμικούς δίσκους, και αντοχή ως 500.000 χρήσεις (ASME A II2 I8 IM, EN 817). Νέος τύπος μηχανισμού που βελτιστοποιεί την κατανάλωση, μειώνει την σπατάλη νερού ενώ ταυτόχρονα ελαττώνει σημαντικά και τον θόρυβο (Sound Free).

 • Φίλτρο

  Φίλτρο Air Force με ρυθμιστή ροής για ανάμειξη νερού και αέρα και μέγιστη εξοικονόμηση νερού έως 30% με παράλληλη καλύτερη απόδοση ροής (WRAS certified).

 • Παροχές νερού - εξαρτήματα

  Φιλικά προς το περιβάλλον εξαρτήματα, κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά που δεν αλλοιώνουν τη γεύση και την οσμή του νερού, με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και πιστοποιημένα κατά τα διεθνή πρότυπα ποιότητος NSF, KTW, DVGW (Scent Free, Taste Free).

Συνδυασμοί με έμπνευση

Μια τεραστία ποικιλία, διαφορετικών σε φινίρισμα, μπαταριών όλες ανθεκτικές στη διάβρωση και τις γρατζουνιές. Πέρα από τη διαχρονική λάμψη του χρωμίου και την απαράμιλλη γοητεία του ανοξείδωτου η Pyramis προσφέρει την επιλογή των χρωματιστών μπαταριών που συνδυάζονται αρμονικά με τους Pyragranite νεροχύτες αλλά και με αυτούς της σειράς PVD Colora. Τα εξαιρετικά υλικά παραγωγής των μπαταριών Pyramis, προσφέρουν εύκολο και γρήγορο καθάρισμα.
 • Πιστοποιημένες πρώτες ύλες

  Κράμα ορείχαλκου με ποιότητα και σύνθεση απολύτως σύμφωνη με τις προδιαγραφές όλων των διεθνών προτύπων ασφαλείας, και χαμηλά επίπεδα μολύβδου, όπως ορίζουν οι αυστηρότερες ευρωπαϊκές οδηγίες EN 1982:2000, EN 12165:99 και EN 12164:01 (Lead Approved).

 • Επιμετάλλωση - Pure Water Process

  Καινοτόμα και πρωτοποριακή μέθοδος γαλβανισμού που εμποδίζει τη διήθηση τοξικών μετάλλων, όπως τον μόλυβδο και το νικέλιο, στο πόσιμο νερό με την διαδικασία Pure Water Process (ΕΝ 248).

 • Βαφή - επιχρωμίωση

  Χρήση εποξικής βαφής με πάχος μικρότερο των 20 micron και αντοχή σε τεστ ψεκασμού με σπρέι αλατιού πάνω από 300 ώρες.