Δείτε τα προϊόντα

Χύτρες Ταχύτητας

Πότε πριν μια χύτρα ταχύτητας δεν ήταν τόσο εύκολη και πρακτική στη χρήση της. Με μία κίνηση το μαγείρεμα μετατρέπεται απλά… σε διασκέδαση. Οι χύτρες ταχύτητας
PYRAMIS διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας καπάκι, με soft touch επίστρωση, που ασφαλίζει σε οποιαδήποτε θέση μεμία μόνο κίνηση, πατώντας απλά ένα κουμπί. Μαγει-
ρεύουν γρήγορα και οικονομικά και ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές γαστριμαργικές αναζητήσεις σας!

 • Υλικό

  Οι Χύτρες Ταχύτητας PYRAMIS είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένου πάχους ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 Cr. Ni. (AISI 304).

 • Βάση

  Η τριπλή θερμοσυσσωρευτική βάση, η οποία συσσωρεύει και μεταφέρει τη θερμότητα ομοιόμορφα και γρήγορότερα, εξασφαλίζει μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας.

 • Χερούλια

  Τα κομβία και οι χειρολαβές είναι από θερμομονωτικό βακελίτη με επικάλυψη sοft touch για μεγαλύτερη άνεση.

Τετραπλό σύστημα ασφαλείας που εξασφαλίζει σωστή λειτουργία

Ο ρυθμιστής πίεσης που διατηρεί την πίεση μέσα στη χύτρα σταθερή κατά τη λειτουργίας της (Α). Η βαλβίδα κλειδώματος, η οποία κλειδώνει το καπάκι για όσο υπάρχει πίεση εντός της χύτρας (Β). Η βαλβίδα ασφαλείας, η οποία ανοίγει σε περίπτωση που ο ρυθμιστής πίεσης βουλώσει από κομμάτια φαγητού, με σκοπό να εκτονώσει την πίεση μέσα στη χύτρα (Γ). Το λάστιχο σιλικόνης το οποίο σε περίπτωση αποτυχίας των υπόλοιπων ασφαλιστικών δικλείδων ανοίγει, αφήνοντας τον ατμό να εκτονωθεί περιμετρικά της χύτρας (Δ).
 • Καπάκι

  Το καπάκι διαθέτει πρωτοποριακό μηχανισμό κλειδώματος που του επιτρέπει να τοποθετηθεί και να ασφαλιστεί στη χύτρα σε οποιαδήποτε θέση.

 • Πίεση

  Ο ρυθμιστής πίεσης προσφέρει 3 επίπεδα μαγειρέματος.

 • Τύποι εστιών

  Οι χύτρες ταχύτητας PYRAMIS είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους εστιών: ηλεκτρικές, κεραμικές, γκαζιού και επαγωγικές.