To ταξίδι μας στην IFA 2023 - Βερολίνο

8/9/2023 - Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τη συμμετοχή μας στη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για Οικιακές Συσκευές, IFA Berlin 2023, 1-5 Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά ως κατασκευαστής οικιακών συσκευών, παρουσιάσαμε τη νέα μας σειρά από εστίες, φούρνους και απορροφητήρες, προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο.


Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το design και την ποιότητα της νέας μας σειράς κεραμικών εστιών, φούρνων και απορροφητήρων ως μια ολοκληρωμένη λύση για την κουζίνα. Είδαν πρώτοι, τα 4 τελευταία μοντέλα επαγωγικών εστιών και επίσης μερικές καινοτομίες μας, όπως η Abysso – η οποία είναι μια επαγωγική εστία με ενσωματωμένο απορροφητήρα και η νέα επαγωγική εστία flex με οθόνη TFT και αυτόματη ανίχνευση μαγειρικού σκεύους.

 

Εκτός από την παρουσίαση των νέων οικιακών συσκευών μας, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και να κατανοήσουμε από κοντά τόσο τις επιταγές του κλάδου όσο και τις τάσεις της αγοράς και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες με ειδικούς και καταξιωμένους συνεργάτες. Συναντηθήκαμε με υπάρχοντες αλλά και νέους συνεργάτες και θέσαμε τα θεμέλια για περαιτέρω εποικοδομητικές επαγγελματικές προοπτικές.

 

Η έκθεση ήταν η πρώτη μας ευκαιρία να παρουσιάσουμε στον κόσμο τη νέα μας επιχειρηματική ταυτότητα ως ο μοναδικός Έλληνας κατασκευαστής ηλεκτρικών συσκευών, η οποία από το 2022 συμπληρώνει την υπάρχουσα 60ετή εμπειρία μας ως ένας από τους 5 κορυφαίους κατασκευαστές νεροχυτών στον κόσμο. Ήταν ένα μοναδικό ταξίδι και ανυπομονούμε να το εξερευνήσουμε!