Pyramis @ Big5 Dubai!

15/11/2023 -

Η Pyramis προετοιμάζει τη συμμετοχή της στην έκεθση Big5 στο Dubai, 4-7 Δεκεμβρίου 2023. Η Big 5 Global είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση για τον κατασκευαστικό κλάδο παγκοσμίως και λειτουργεί ως συνδετικό κρίκο μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Ενώνει την παγκόσμια κατασκευαστική κοινότητα και παρέχει πρωτοποριακές καινοτομίες, γνώσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες στους ενδιαφερόμενους του κλάδου να συνδεθούν, να αναπτυχθούν και να επιτύχουν.
Η Pyramis θα παρουσιάσει μια σειρά από ανοξείδωτους και γρανιτένιους νεροχύτες, μπαταρίες κουζίνας και κεραμικές και επαγωγικές εστίες, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των χωρών της περιοχής GCC. Μεγάλες γούρνες, μοντέρνος σχεδιασμός, υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένα χαρακτηριστικά είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Pyramis. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, με τη συνέπεια ενός Ευρωπαίου κατασκευαστή, πληρούν τα τελευταία πρότυπα και διαθέτουν αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά για να ταιριάζουν σε κάθε σύγχρονη κουζίνα. Εγγυόνται εξαιρετική ποιότητα και ασφάλεια, ενώ έχουν σχεδιαστεί μοναδικά για να προσφέρουν μέγιστη αισθητική και αποτελεσματικότητα, σε μια ποικιλία επιλογών.
Η Pyramis συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών νεροχυτών από ανοξείδωτο χάλυβα, λειτουργώντας μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής παγκοσμίως με δυναμικότητα παραγωγής άνω των 1.500.000 νεροχυτών ετησίως. Το 2013 ξεκίνησε τη λειτουργία της και η νέα μονάδα παραγωγής γρανιτένιων νεροχυτών με ετήσια δυναμικότητα 170.000 τεμαχίων.
Εκτός από νεροχύτες, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει και άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου, μαγειρικά σκεύη, είδη υγιεινής, θερμοσίφωνες & ηλιακά συστήματα. Το 2022, η Pyramis δημιούργησε μια νέα μονάδα παραγωγής στα Οινόφυτα, η οποία παράγει κεραμικές και επαγωγικές εστίες, προσθέτοντας στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και αυτή του παραγωγού ηλεκτρικών συσκευών.
Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Pyramis καλλιεργεί μια εξωστρεφή κουλτούρα αριστείας, συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας, ενώ προσθέτει αξία στη ζωή των πελατών της με σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον. Σήμερα, η Pyramis επαναπροσδιορίζει την ποιότητα «Made in Greece», ενσωματώνοντας τα υψηλότερα πρότυπα σχεδιασμού και λειτουργικότητας, δημιουργώντας ποιοτικά προϊόντα που φιλοξενούν απρόσκοπτες εμπειρίες έξυπνου σπιτιού.

Σας περιμένουμε στην BIG 5, Dubai!